CFX3 kylboxar Guide: Fyll isbrickorna med vatten

CFX3 kylboxar

Guide: Fyll isbrickorna med vatten

Följ steg-för-steg-guiden för instruktioner i Guide: Fyll isbrickorna med vatten.

ⓘ Obs:

Torka bort eventuellt vattenspill under isbrickorna.
Detta minskar isbildningen under brickorna och underlättar borttagningen.

1

Ta bort islådorna (1) från isfunktionens hölje (2).

2

Ta bort islådans lock, fyll på med rent vatten och sätt tillbaka locket. Var noga med att trycka på kanttätningen hela vägen runt om.

3

Placera tillbaka islådorna i ismaskinens hölje och stäng locket.