CFX3 kylboxar Vilka är de rekommenderade inställningarna för batteriskyddssystem?

CFX3 kylboxar

Vilka är de rekommenderade inställningarna för batteriskyddssystem?

Batteriskyddssystemet har tre nivåer: Hög, Medium och Låg. Vi rekommenderar inställningen Hög eller Medium för fordon där CFX körs från startbatteriet, och inställningen Låg när den körs från ett tillbehörs- eller dubbelbatteri.