Freshjet luftkonditioneringarVilka luftkonditioneringslägen finns tillgängliga för min produkt?
Freshjet luftkonditioneringar

Freshjet luftkonditioneringar

Vilka luftkonditioneringslägen finns tillgängliga för min produkt?

klimatanläggningslägeDisplaymeddelandeFörklaring
AutomatisktDu anger temperaturen och luftkonditioneringen anpassar interiören till denna temperatur genom att värma (endast tillgängligt för modeller med värme) eller kyla och genom att styra den nödvändiga fläktutgången. Knappen är avaktiverad i detta läge.
KylaDu anger temperatur- och fläktinställningarna och luftkonditioneringen kyler interiören till denna temperatur.
Uppvärmning Endast tillgängligt för modeller med uppvärmning Du anger temperatur- och fläktinställningarna och luftkonditioneringen värmer interiören till denna temperatur.
Luftcirkulation Du anger fläktnivån och luftkonditioneringen blåser in luft i kupén.
AvfuktningDu anger temperaturen och luftkonditioneringen kyler interiören till denna temperatur och styr den nödvändiga fläktutgången och avfuktar interiören (läget Cirkulerande luft). Knappen är avaktiverad i detta läge.