Freshjet luftkonditioneringarVad ska jag göra för att se till att filtret på min taktenhet är rent och få maximal effektivitet?
Freshjet luftkonditioneringar

Freshjet luftkonditioneringar

Vad ska jag göra för att se till att filtret på min taktenhet är rent och få maximal effektivitet?

Med jämna mellanrum (varannan månad för heltidsanvändare, var sjätte månad för säsongscampare) ska du ta bort returluftsfiltret som sitter bakom returluftsgallret och tvätta det med tvål och varmt vatten, låta det torka och montera sedan tillbaka det.

Kör ALDRIG enheten utan returluftfiltret på plats. Då fylls enhetens förångarspole med smuts, vilket med tiden kan försämra prestandan avsevärt.