HekisGuide: öppna och stäng Heki 2

Hekis

Guide: öppna och stäng Heki 2

Öppning i tippläge

1
Tryck in spärrarna på båda rotationsbultarna och vrid dem 90° (A).

2
Håll konsolen i mitten och flytta den ur sitt ursprungliga läge (B).

3
Luta den nedåt.

4
Skjut glaskupan uppåt (C). Öppning av glaskupan stöds av de två gasfjädrarna efter ca 150 mm.

5
Vrid fästet mot glaskupan och tryck tillbaka det i ursprungsläget (D).

💡Följ instruktionerna i omvänd ordning för att stänga den.

Öppning i halvvägsläge

1
Tryck in spärrarna på båda vridbultarna och vrid dem 90° (A).

2
Håll konsolen i mitten och flytta den ur sitt ursprungliga läge (B).

3
Luta den nedåt.

4
Skjut glaskupan uppåt (C). Öppning av glaskupan stöds av de två gasfjädrarna efter ca 150 mm.

5
Öppna båda spärrarna (D).

6
Luta konsolen till halvvägs läge.

7
Dra ner glaskupan tills fästet ligger i hållarna.

8
Säkra konsolen med båda spärrarna.

💡Följ instruktionerna i omvänd ordning för att stänga den.

Öppning i läget för kontinuerlig ventilation

1
Tryck in spärrarna på båda vridbultarna och vrid dem 90° (A).

2
Tryck glaskupolen uppåt med båda händerna ca 2 cm på båda vridbultarna.

3
Vrid den roterande bulten till den position som är avsedd för detta (B).

💡Följ instruktionerna i omvänd ordning för att stänga den.