HekisGuide: öppna och stäng Midi Heki Style

Hekis

Guide: öppna och stäng Midi Heki Style

Detta görs lite annorlunda om du har Tempel- eller Kuggade-versionen

Tryck på utlösningsknappen (1) och öppna samtidigt takluckan med fästet (2).

Öppna takfönstret helt

Skjut konsolen (2) i läge I.

Öppning av takfönstret till halvvägs läge

Skjut konsolen (2) till II -läget.

Öppning av takfönstret till läget för kontinuerlig ventilation

Skjut in fästet (2) i läge III.

Stängning av takfönstret

• Skjut in fästet (2) i lV-läget.

• För konsolen (2) med lätt tryck åt vänster och höger via spärrarna (3) så att takluckan låses och konsolen (2) ligger på frigöringsknappen (1).

Låsning av takfönstret i mellanläge eller kontinuerlig ventilation

Tryck låset (4) åt vänster och sedan nedåt och åt höger.

För att öppna

• Vrid vev enligt pilens riktning på vev.

• Vrid vev tills du känner dess motstånd. Takljusets öppningsvinkel är ca 65°.

• Fäll upp vev i önskat läge.

För att stänga

• Vrid vev enligt pilens riktning på vev.

• Vrid vev tills du känner dess motstånd.

• Kontrollera om takljuset är ordentligt låst: Försök att trycka upp glasrutan med handen (utan att använda våld).