RM10 KylskåpGuide: Hur man använder kylskåpet vid låga utomhustemperaturer
RM10 Kylskåp

RM10 Kylskåp

Guide: Hur man använder kylskåpet vid låga utomhustemperaturer

💡I växelströmsläge och likströmsläge ska du installera båda vinterkåporna. I gas- eller automatläge monteras endast det nedre vinterskyddet. Detta förhindrar att värme byggs upp och ser till att rökgaserna från kylskåpet kan avledas ordentligt.

Kall luft kan påverka kylenhetens prestanda. Installera vinterkåporna om du upptäcker en förlust av kylkapacitet vid låga omgivningstemperaturer.

LS330 vinterskydd

LS230 vinterskydd