RM8 KylskåpGuide: Avfrosta kylskåpet
RM8 Kylskåp

Guide: Avfrosta kylskåpet

1

Stäng av kylskåpet

För modeller med batteritändare, ställ energiväljaren (1) i läge "OFF". Apparaten är frånkopplad.

Stäng av modellerna MES och AES genom att
trycka på knappen (2). Håll knappen (2) intryckt
i 3 sekunder. Displayen försvinner och apparaten är helt avstängd.

2

Ta bort all mat och isbrickan.

3

Låt kylskåpsdörren stå öppen så att luft kan komma in och för att förhindra att mögel bildas.

⚠️Isskiktet får aldrig avlägsnas
med våld, och avfrostningen får inte heller påskyndas.
med hjälp av en värmekälla!

4

Torka kylskåpet torrt

Torka av båda kylfacken med en trasa efter avfrostningen (fryfack och kylflänsarna är frostfria).