RM8 KylskåpGuide: Hur man använder kylskåpet vid låga utomhustemperaturer
RM8 Kylskåp

RM8 Kylskåp

Guide: Hur man använder kylskåpet vid låga utomhustemperaturer

Kontrollera att ventilationsgallren och
frånluftskanalen (1) system (2) inte har
blockerats av snö, löv etc.

Kall luft kan begränsa enhetens prestanda. Montera vinterkåporna (3) om du upptäcker att kylförmågan försämras vid låga utomhustemperaturer. Detta skyddar enheten mot allt för kall luft.

⚠️Refrigerators upp till 130 l kapacitet: Montera inte det övre vinterskyddet vid gasoldrift.