RM8 KylskåpVad är ramuppvärmning?
RM8 Kylskåp

Vad är ramuppvärmning?

Vissa modeller är utrustade med en ramvärme (12VDC/3,5W) runt infrysningsfack.

Dessa modeller har en knapp för ramuppvärmning:

Under sommarmånaderna med höga temperaturer och hög luftfuktighet kan det bildas vattendroppar på metallramen. För att avdunsta dessa droppar slår du på ramvärmen med knappen (6) .

Drift med gasdrift eller 12V-drift

Drifttiden för ramvärmaren kan ställas in
till 2 timmar, 5 timmar eller kontinuerlig drift genom att trycka en, två eller tre gånger på knappen för ramuppvärmning.

Efter val av drifttid med knappen
(6) släcks temperaturnivåindikatorn (8) en kort stund för att visa den inställda
inställda drifttiden under några sekunder. Displayen
återgår sedan till temperaturnivåindikatorn.