FönsterHur att öppna och stänga rullgardinerna

Fönster

Hur att öppna och stänga rullgardinerna

⚠️VARNING! Risk för skador på grund av värmeutveckling mellan rullgardiner och fönstret. Vid starkt solljus ska rullgardiner endast stängas till två tredjedelar.

1
Håll i rullgardiner i greppet och dra den till insektsnätet.

2
Klicka på blackout rullgardinen på insektsnätet.

3
Välj önskad position genom att flytta de två rullgardinerna samtidigt och låta dem låsas på plats.

Öppning av rullgardiner

1
Flytta rullgardinen så att rullgardinen för mörkläggning är stängd.

2
Separera rullgardinerna genom att trycka på vredet på insektsnätet.

3
För tillbaka insektsnätet. Låt inte rullgardiner fjädra tillbaka.

4
Öppna rullgardiner genom att trycka ihop de två reglagen på sidan av handtaget.