FönsterVarför används polyuretan för fönster med ram?

Fönster

Varför används polyuretan för fönster med ram?

Vi använder polyuretan i en eller annan form varje dag - hemma, på kontoret, i bilen, vid sport- och fritidsaktiviteter och på semestern. Polyuretan är ett plastmaterial (skum) som finns i olika former. Det kan skräddarsys för att vara antingen styvt eller flexibelt och är det material som väljs för ett brett spektrum av slutanvändartillämpningar, t.ex. fönster med RV-ramar. Fönster med polyuretanram är miljövänliga, hållbara och fungerar som en värmeisolator för att hålla varme- eller köldbryggor utanför fordonet. De leder till energibesparingar och en minskning av CO2-utsläpp som orsakas av uppvärmning och luftkonditionering.